Akupunktur - også mod stress

Jeg hjælper dig med Japansk akupunktur - effektivt og smertefrit

 

Akupunktur på et højt fagligt niveau

 

 • Smerter, akutte eller kroniske
 • Menstruationsforstyrrelser
 • Fordøjelsesproblemer
 • Allergi
 • ADHD symptomer
 • Stress
 • Søvnproblemer
 • Indre uro
 • Depression
 • Irritabilitet
 • Angst
 • ...og meget mere

 

Sådan foregår behandlingen:

Jeg anvender Japansk akupunktur - en metode der er meget effektiv og smertefri, så selv folk der har nåleskræk kan roligt komme og få behandling hos mig.

Efter samtale, tunge og pulsdiagnose behandler jeg udvalgte punkter med japanske nåle og teknikker. Jeg kombinere som regel behandlingen med lidt afspændende cupping-massage.

 

Derfor virker akupunktur:

Derfor virker akupunktur - set ud fra en vestlig medicinsk forståelse af kroppen.

Virkningen af akupunktur har man påvist ved bl.a. endorfin koncentrationen (kroppens egen smertestillende og stressreducerende medicin) i blodet under og efter en akupunkturbehandling. Altså har akupunktur visse fysiologiske virkninger, der kan bidrage til akut smertelindring.

Akupunkturpunkterne kan i dag påvises ved elektriske målinger, idet der er målt mindre elektrisk modstand på akupunkturpunkterne end på den omliggende hud. Ved mikroskopi har man desuden fundet flere frie nerveender i og omkring akupunkturpunkterne.

Ligeledes har talrige videnskabelige undersøgelser, via avancerede PET og MRI scanninger af hjernen, dokumenteret at akupunktur aktiverer specifikke smerteassocierede områder i hjernestammen og det limbiske system.

 

Derfor virker akupunktur - set ud fra en Kinesisk medicinsk forståelse af kroppen.

Det som gør os levende, og som er drivkraften i vores krop er Qi "livsenergien"

Qi flyder igennem hele kroppen og er bl.a. koncentreret i nogle baner som kaldes meridianer. Disse baner har forgreninger med forbindelse til kropslige organer og funktioner. Alle organer i kinesisk medicin har et fysisk, psykisk og et følelsesmæssigt aspekt.

Hvis der er ubalance eller blokeringer i kroppens energibaner, vil det medføre smerter eller sygdom. Ved at placere nåle som er hårfine i et akupunkturpunkt, kan man stimulere Qi og dermed genskabe balancen så du kan helbrede dig selv naturligt indefra.

 

Akupunktur er verdens ældste medicinske system.

 

Stress og relaterede lidelser

Akupunktur kombineret med Cuppingmassage har en yderst gavnlig effekt på stress og ikke mindst de fysiske og psykiske symptomer der ofte følger med.

Behandlingen bidrager til at genoprette din indre balance, reducerer mængden af stresshormoner og løsne spændte muskler.

Akupunktur er en udbredt behandlingsmetode ved stress over store dele af verden og forskningsresultater viser, at akupunktur har en yderst gavnlig effekt på stress og relaterede lidelser. Derfor anbefaler verdenssundhedsorganisation WHO akupunktur til blandt andet behandling af stress.

 

 

 

Tidsbestilling

 

På telefon 42 28 27 00

Copyright © All Rights Reserved

Åbningstider

 

Mandag - Lørdag

Kontakt info

 

Adresse: Buchwaldsgade 15B, Odense C

Telefon: 42 28 27 00

Email: lotte@StyrkDitHelbred.dk