Derfor virker akupunktur

Akupunktur

 

 

 

Derfor virker akupunktur - set ud fra en vestlig medicinsk forståelse af kroppen.

Virkningen af akupunktur har man påvist ved bl.a. endorfin koncentrationen (kroppens egen smertestillende og stressreducerende medicin) i blodet under og efter en akupunkturbehandling.

Akupunkturpunkterne kan i dag påvises ved elektriske målinger, idet der er målt mindre elektrisk modstand på akupunkturpunkterne end på den omliggende hud. Ved mikroskopi har man desuden fundet flere frie nerveender i og omkring akupunkturpunkterne.

Ligeledes har talrige videnskabelige undersøgelser, via avancerede PET og MRI scanninger af hjernen, dokumenteret at akupunktur aktiverer specifikke smerteassocierede områder i hjernestammen og det limbiske system.

 

 

Derfor virker akupunktur - set ud fra en Kinesisk medicinsk forståelse af kroppen.

Det som gør os levende, og som er drivkraften i vores krop er Qi "livsenergien"

Qi flyder igennem hele kroppen og er bl.a. koncentreret i nogle baner som kaldes meridianer. Disse baner har forgreninger med forbindelse til kropslige organer og funktioner. Alle organer i kinesisk medicin har et fysisk, psykisk og et følelsesmæssigt aspekt.

Enhver sygdom tilskrives en ubalance i kroppens Qi. Ved at placere nåle som er hårfine i et akupunkturpunkt, kan man stimulere Qi og dermed påvirke balancen i kroppen.

Man kan også stimulere Qi gennem kosten, bevægelse og meditation.

 

 

Akupunktur er verdens ældste medicinske system.

Tidsbestilling

 

På telefon 42 28 27 00

Copyright © All Rights Reserved

Åbningstider

 

Mandag - Lørdag

Kontakt info

 

Adresse: Buchwaldsgade 15B, Odense C

Telefon: 42 28 27 00

Email: lotte@StyrkDitHelbred.dk