Hvordan virker Akupunktur

 

Hvordan og hvorfor virker akupunktur?

 

Set ud fra en vestlig medicinsk forståelse af kroppen, så virker akupunktur fordi:

 

Virkningen af akupunktur har man påvist ved bl.a. endorfin koncentrationen (kroppens egen smertestillende og stressreducerende medicin) i blodet under og efter en akupunkturbehandling. Altså har akupunktur visse fysiologiske virkninger, der kan bidrage til akut smertelindring.

Akupunkturpunkterne kan i dag påvises ved elektriske målinger, idet der er målt mindre elektrisk modstand på akupunkturpunkterne end på den omliggende hud. Ved mikroskopi har man desuden fundet flere frie nerveender i og omkring akupunkturpunkterne.

Ligeledes har talrige videnskabelige undersøgelser, via avancerede PET og MRI scanninger af hjernen, dokumenteret at akupunktur aktiverer specifikke smerteassocierede områder i hjernestammen og det limbiske system.

 

 

Set ud fra en Kinesisk medicinsk forståelse af kroppen, så virker akupunktur fordi:

 

Det som gør os levende, og som er drivkraften i vores krop er Qi "livsenergien"

Qi flyder igennem hele kroppen og er bl.a. koncentreret i nogle baner som kaldes meridianer. Disse baner har forgreninger med forbindelse til kropslige organer og funktioner. Alle organer i kinesisk medicin har et fysisk, psykisk og et følelsesmæssigt aspekt.

Hvis der er ubalance eller blokeringer i kroppens energibaner, vil det medføre smerter eller sygdom. Ved at placere nåle som er hårfine i et akupunkturpunkt, kan man stimulere Qi, fjerne blokeringer og dermed genskabe balancen så du kan helbrede dig selv naturligt indefra.

 

Derfor virker Akupunktur!

 

Tidsbestilling

 

På telefon 42 28 27 00

Copyright © All Rights Reserved

Åbningstider

 

Mandag - Lørdag

Kontakt info

 

Adresse: Buchwaldsgade 15B, Odense C

Telefon: 42 28 27 00

Email: lotte@StyrkDitHelbred.dk