Hvordan virker Akupunktur

Hvordan virker akupunktur - og hvorfor?

 

Set ud fra en vestlig medicinsk forståelse af kroppen, så virker akupunktur fordi:

 

Virkningen af akupunktur har man påvist ved bl.a. endorfin koncentrationen (kroppens egen smertestillende og stressreducerende medicin) i blodet under og efter en akupunkturbehandling. Altså har akupunktur visse fysiologiske virkninger, der kan bidrage til akut smertelindring.

 

Akupunkturpunkterne kan i dag påvises ved elektriske målinger, idet der er målt mindre elektrisk modstand på akupunkturpunkterne end på den omliggende hud. Ved mikroskopi har man desuden fundet flere frie nerveender i og omkring akupunkturpunkterne.

 

Ligeledes har talrige videnskabelige undersøgelser, via avancerede PET og MRI scanninger af hjernen, dokumenteret at akupunktur aktiverer specifikke smerteassocierede områder i hjernestammen og det limbiske system.

 

Qi, livsenergi og Odense

 

Det som gør os levende, og som er drivkraften i vores krop er Qi "livsenergien".

 

Qi flyder igennem hele kroppen og er bl.a. koncentreret i nogle baner som kaldes meridianer. Disse baner har forgreninger med forbindelse til kropslige organer og funktioner. Alle organer i kinesisk medicin har et fysisk, psykisk og et følelsesmæssigt aspekt.

 

Hvis der er ubalance eller blokeringer i kroppens energibaner, vil det medføre smerter eller sygdom. Ved at placere nåle som er hårfine i et akupunkturpunkt, kan man stimulere Qi, fjerne blokeringer og dermed genskabe balancen så du kan helbrede dig selv naturligt indefra.

 

Igennem en årrække har jeg arbejder intenst med akupunktur i Odense, og det har jeg haft stor succes med. Det viser sig at akupunktur hjælper på en række forskellige symptomer, herunder fordøjelsesproblemer, menstruationsforstyrrelser, migræne og søvnproblemer. Se mere.

 

Derfor virker Akupunktur! Kontakt mig med henblik på en uforpligtende samtale i min klinik i Buchwaldsgade i Odense. Klinikken ligger i gåafstand fra Odense Banegård, og der er gode parkeringsforhold tæt på klinikken.

 

Tidsbestilling

 

På telefon 42 28 27 00

Copyright © All Rights Reserved

Åbningstider

 

Mandag - Lørdag

Kontakt info

 

Adresse: Buchwaldsgade 15B, Odense C

Telefon: 42 28 27 00

Email: lotte@StyrkDitHelbred.dk